Lokaal nieuws donderdag 15 maart 2018

Plannen om uw woning te verkopen?

Zet dan de juiste stappen voor een optimaal resultaat!

Als u uw woning gaat verkopen, wilt u vanzelfsprekend de beste prijs voor uw woning. Het is van belang dat het totaal plaatje klopt. Uw woning moet opvallen, eruit te springen, de juiste kijkers bereiken om zo het doel van een snellere verkoop, tegen de beste prijs te behalen!

STUDIO 1347 zorgt voor een optimale presentatie van uw woning door:

  1. Het restylen van de woning (elke ruimte, zowel binnen als buiten) met zo weinig mogelijk middelen. Dit heeft als doel éénheid creëren en daarmee een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. STUDIO 1347 zorgt ervoor dat de potentiële koper zich thuis zal voelen!

    Is uw woning al leeg (bijv. omdat u inmiddels verhuisd bent) kan deze gemeubileerd worden, om zo potentiële kopers de mogelijkheden te laten zien.
     
  2. Na het restylen zullen er professionele en aantrekkelijke (frisse, smaakvolle, realistische en mooi belichte) foto’s gemaakt worden.
     
  3. Om uw woning goed onder de aandacht te brengen bij een potentiële koper is het van belang dat deze zo veel mogelijk bekeken wordt. Met een magazine krijgen woningzoekers een prachtig binnenkijkje in de woning. Een magazine spreekt veel meer tot de verbeelding dan een standaard brochure. 

Wilt u een snellere verkoop tegen de beste prijs en een geweldige eerste indruk maken met uw woning?

Boek dan nu een vrijblijvende kennismaking en krijg t/m 10 april 2018 een GRATIS woningpresentatie in de vorm van een digitaal magazine bij afname van verkoopstyling en woningfotografie. Dit magazine kan online onbeperkt gedeeld worden op bijvoorbeeld social media.

STUDIO 1347
www.studio1347.nl
06-51372975

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden