Lokaal nieuws vrijdag 30 maart 2018 Bron: Havenkwartier Doetinchem

Verkoopdocumentatie online

U kunt nu via uw account de verkoopdocumentatie downloaden van de 18 appartementen in het Havengebouw en de 13 Loodshuizen. 

U kunt nu via uw account de verkoopdocumentatie downloaden van de 18 appartementen in het Havengebouw en de 13 Loodshuizen. Heeft u nog geen account maak er dan gauw een aan, dat kan hier heel eenvoudig.

Ook kunt u op de website een kijkje nemen in de beschikbaarheidsmodule. Voor Loodshuizen klik hier. Voor Havengebouw klik hier.

Hoe werkt zo'n beschikbaarheidsmodule? Klik bij bijvoorbeeld Havengebouw op een verdieping om deze te selecteren, ga vervolgens met uw muis over de plattegronden daaronder, zodat u de situering van de appartementen op die verdieping kunt zien. U ziet dan in een oogopslag beknopte informatie, zoals het bouwnummer, de status van het appartement, de grootte in m2 en de prijs. Door te klikken, verschijnt een pop up venster met meer detailinformatie.

Meer weten over Havenkwartier Doetinchem

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden