Lokaal nieuws donderdag 27 september 2018 Bron: Havenkwartier Doetinchem

Open huizen dag 6 oktober

Interesse in één van de laatste 8 appartementen in het Havengebouw? 
Tijdens de open huizen dag, zaterdag 6 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur, kunt u de plattegronden bekijken in het kantoor van Beekman&Hartman Makelaars aan de Kapoeniestraat 13 in Doetinchem.

Verkoop Havenkwartier verloopt voorspoedig

Havengebouw, nog maar 8 appartementen te koop!
Loodshuizen, alles verkocht 
Handelsgebouw, alles verkocht 
Pakhuis, alles verhuurd 
Interesse in één van de laatste 8 appartementen in het Havengebouw? 
Tijdens de open huizen dag, zaterdag 6 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur, kunt u de plattegronden bekijken in ons kantoor aan de Kapoeniestraat 13 in Doetinchem.

Onder het genot van een kop koffie of thee “wandelen” wij graag even met u door de plattegronden van het appartement waar uw voorkeur naar uit gaat.

Dus heeft u interesse in één van de laatste appartementen in het Havengebouw dan zien wij u graag op zaterdag 6 oktober in ons kantoor.

Kunt u 6 oktober niet, geen probleem. Neemt u dan gerust contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor het bekijken van de plattegronden. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0314  33 29 55.

Tot zaterdag 6 oktober!

Hartelijke groet,

Bernd Beekman en Peter Hartman

Meer weten over Havenkwartier Doetinchem

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden