Lokaal nieuws vrijdag 02 november 2018 Bron: Havenkwartier Doetinchem

Nieuwe woningtypes te koop in het Havengebouw

Wonen in het stijlvolle Havengebouw? Momenteel zijn er nog zes appartementen te koop vanaf € 319.500 VON. U kunt daarbij een keuze maken uit een van de nieuwe woningtypes die we aanbieden.

Wonen in het stijlvolle Havengebouw? Momenteel zijn er nog zes appartementen te koop vanaf € 319.500 VON. U kunt daarbij een keuze maken uit een van de nieuwe woningtypes die we aanbieden. Bij enkele van deze appartementen is aan de havenzijde een extra groot balkon van circa 20 m2 gecreëerd. Tevens bestaat de mogelijkheid om aan de havenzijde een extra wintertuin te realiseren. Voor details kunt u de verkooptekeningen bekijken die u kunt downloaden via uw account. Nog geen account? Maak er dan snel een aan. Of neem contact op met BeekmanHartman makelaars.

Meer weten over Havenkwartier Doetinchem

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden