Lokaal nieuws vrijdag 07 december 2018 Bron: Havenkwartier Doetinchem

Uitnodiging inloopavond vrijdag 14 december

We nodigen u graag uit voor de inloopavond op vrijdag 14 december. Ervaar het Havenkwartier op een bijzondere wijze en alles over de laatste 5 beschikbare appartementen.

We nodigen u graag uit voor de inloopavond op vrijdag 14 december, van 18.30-20.30 uur. Ervaar het Havenkwartier op een bijzondere wijze en alles over de laatste 5 beschikbare appartementen.

Er zijn nog slechts 5 luxueuze appartementen te koop in het Havengebouw vanaf € 359.500 v.o.n. De makelaar BeekmanHartman is aanwezig en kan u uitgebreid informeren.

De inloopavond vindt plaats aan de Rivierstraat in Doetinchem.

We zien u graag vrijdag 14 december!

Let op: Aan de Rivierstraat kunt u niet parkeren. Komt u met de auto? Gratis parkeren kan op het Sturkoterrein (Stationsstraat). De dichtstbijzijnde betaald parkeerplaatsen vindt u op de Spinbaan en de Handelskade.

Meer weten over Havenkwartier Doetinchem

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden