Lokaal nieuws maandag 18 maart 2019 Bron: Nieuwbouw bedrijfsunits in Doetinchem

Bestaat het ideale bedrijfspand?

Nederland is een land van ondernemers, of je nu kijkt in het zuiden, westen of juist oosten van het land, overal zitten innovatieve hardwerkende ondernemers. Het kan een familiebedrijf met historie zijn of juist een jonge start-up met een idee dat de markt op zijn grondvesten zal laten schudden. Wat de missie ook is, hoeveel werknemers het bedrijf ook heeft, elke ondernemer heeft een unieke wens voor zijn of haar huisvesting. Waarom zou je dan iets bestaands kiezen met allemaal beperkingen als het ook nieuw kan en helemaal op maat?

Dat is wat er nu in Doetinchem gebeurt, de plek is bekend maar de rest is nog helemaal in te vullen zoals dit het beste past bij jou Doe dus mee met het onderzoek en zorg ervoor dat het te realiseren gebouw helemaal naar jouw wens is.

Kijk snel op de projectwebsite voor meer informatie en doe mee met het onderzoek. Bijkomend voordeel is dat je desgewenst op de hoogte wordt gehouden als het project straks van start gaat, dan ben je de eerste die straks alles weet!

Meer weten over Nieuwbouw bedrijfsunits in Doetinchem

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden