Bedrijfsunits 'De Innovatie' | Doetinchem

Doetinchem - Doetinchem
Actueel aanbod

€ 147.500,- tot € 424.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
186 - 425m2
Kaveloppervlak
223 - 669m2

Over dit project

DOETINCHEM IN BEDRIJF
Hoe werkt u verder aan uw succes?

Hoe ziet uw bedrijf eruit?
Ooit begonnen op de zolderkamer en nu toch echt te groot geworden of gewoon op zoek naar de juiste plek om verder te groeien? Het is voor elke ondernemer een uitdaging om het juiste pand te vinden, het moet immers goed liggen, representatief zijn en als het even kan ook voldoen aan de nieuwste duurzaamheidseisen. Dat kan lastig te vinden zijn en zelf bouwen vraagt om kennis, kunde en bovenal tijd. Tijd die u waarschijnlijk liever in uw onderneming steekt.

Daarom hebben we deze projectwebsite gelanceerd waarmee u uw huisvestingswensen kenbaar kan maken en wij mee aan de slag kunnen om het perfecte pand voor u te realiseren.

Hoe het werkt? Simpel, op basis van de eisen van het bestemmingsplan hebben we een indicatief plan gemaakt waarbinnen nog alles mogelijk is. Het enige wat u hoeft te doen is onze enquête te beantwoorden met een aantal gerichte vragen over de ontwikkeling en wat u daarbinnen nodig heeft of graag gebouwd zou zien worden. Op basis van de uitkomsten maken wij het definitieve plan en heeft u straks de perfecte werkplek in Doetinchem!

Het plan
Aan de Innovatieweg kan straks uw ideale bedrijfspand staan, een ruime opslagloods met een klein stukje kantoor of juist een prachtig grote showroom met veel glas? Er is van alles mogelijk en willen graag van u weten wat uw ideale bedrijfsruimte of showroom is. Om u een beetje op weg te helpen in uw keuze hebben we een eerste schets gemaakt met een gemengd aanbod bedrijfs- showroom- en kantoorruimte. In het plan zijn units opgenomen vanaf 140 m² en ze kunnen zo groot gemaakt worden als u wilt.

Elke ondernemer en elk bedrijf is anders en heeft specifieke eisen waarvan alleen u tot in de puntjes van op de hoogte bent. Daarom horen wij graag wat u zoekt, zodat wij het plan daarop aan kunnen passen zodat u straks de best passende ruimte heeft voor de groei van uw bedrijf. Wat u er voor kan doen? Simpel, we hebben een korte vragenlijst opgesteld met een aantal belangrijke kernpunten. Laat ons weten hoe u erover denkt en wij maken het voor u, in Doetinchem kan het!

Locatie
Goed bereikbaar, voldoende ruimte en een goede zichtlocatie dat vindt u hier, pal aan de A18 vlakbij de afrit met de N317. Bereikbaarheid is voor u straks geen probleem meer en dankzij de directe ligging aan de snelweg bent u altijd zichtbaar voor de vele duizenden mensen die deze prachtlocatie dagelijks passeren.

Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan, vul de enquête in en blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bedrijfsunits 'De Innovatie' | Doetinchem
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12
Prijs
€ 147.500,- tot € 424.500,-
Type woningen
Overig

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden