Buitenplaats Wijnbergen 10 woningen

Doetinchem - Doetinchem
Actueel aanbod

€ 206.500,- tot € 269.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
112 - 136m2
Kaveloppervlak
146 - 280m2
Inhoud
422 - 526m3

Over dit project

Deze 10 geschakelde woningen van type Ambiance worden gekenmerkt door de eigentijdse architectuurstijl. De woningen hebben een straatgerichte keuken en een woonkamer aan de tuinzijde. Woningtype Ambiance is een complete eengezinswoning welke wordt gerealiseerd op kavels variƫrend van circa 146 m2 tot 280 m2. Daarnaast worden de woningen compleet aangeboden inclusief SieMatic designkeuken, sanitair en tegelwerk en zonnepanelen. Tot slot zijn de woningen geheel naar eigen wens aan te passen.

Aan de rand van Doetinchem heeft de afgelopen jaren een nieuwe wijk gestalte gekregen: Wijnbergen. Het is een wijk die groot genoeg is om de voorzieningen te huisvesten die u graag dichtbij heeft. Denkt u hierbij aan een school, een multifunctioneel centrum, zorgvoorzieningen en sportvelden. Het centrum van de stad, met z'n grote aantrekkingskracht, is gelegen op fietsafstand. Daarnaast bent u met de auto via de Europaweg en A18 snel daar waar u wilt zijn! Kortom: in Wijnbergen is het ideaal wonen.

In Wijnbergen heeft u alles binnen handbereik toch is het een plan dat intiem oogt. Elk van de vier bouwfasen in Wijnbergen heeft een eigen karakter. Deze fasen geven een knipoog naar het boeren verleden. Met verschillende woningen in verschillende prijsklassen zit er vast een huis bij dat past bij uw gezinssamenstelling, leefstijl en beschikbare budget. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om uw eigen individuele woonwensen te verwerken.

- Fraaie architectuur met herkenbare details
- Lage energielasten door de toepassing van zonnepanelen
- Heerlijk wonen nabij het centrum van Doetinchem
- Fraaie SieMatic designkeuken
- Badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Veel keuzevrijheid om het huis naar eigen smaak in te delen

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitenplaats Wijnbergen 10 woningen
Start verkoop
2020 (2e kwartaal)
Koopwoningen
10
Prijs
€ 206.500,- tot € 269.500,-
Type woningen
Geschakeld

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden