Wijnbergen, landelijk wonen

Doetinchem - Doetinchem
Actueel aanbod

€ 191.000,- tot € 285.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
118 - 144m2
Kaveloppervlak
129 - 254m2
Inhoud
433 - 526m3

Over dit project

Altijd al in een mooie landelijke omgeving willen wonen? Het nieuwbouwplan Wijnbergen in Doetinchem wordt volgens dit principe gebouwd: je vindt er rust, ruimte en veel groen. De woningen worden omgeven door voor- en achtertuinen, staan in kleine clusters en worden gescheiden door hagen. Dit geeft de buurt een groene uitstraling. Meer ontspannen wonen en landelijk leven kan haast niet.

BPD is gestart met de ontwikkeling van een nieuwe fase in buitenplaats Wijnbergen.Deze fase bestaat uit 2 woningtypen: er komen 4 fraaie 2 onder 1 kapwoningen en 5 rijwoningen, op kavels vanaf respectievelijk circa 233 m2 en 130 m2.

De rijwoningen krijgen 4 tot 5 kamers, waarvan 3 slaapkamers, een tuin en een berging. Interesse in deze woningen in Wijnbergen De Ketting? Schrijf je alvast in, dan houden we je op de hoogte.

Een uitbouw of inloopkast? De 2 onder 1 kapwoningen bieden ruimte aan al jouw wensen. Je bepaalt namelijk zelf hoe de woning ingedeeld wordt. Zo passen de ruimtes precies bij jouw gezin. En kun je er fijn wonen.

Koopsommen vanaf EUR 191.000,- V.O.N.
Meer informatie is te vinden op de website www. nieuwbouw- wijnbergen. nl

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wijnbergen, landelijk wonen
Start verkoop
2020 (2e kwartaal)
Koopwoningen
9
Prijs
€ 191.000,- tot € 285.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden