kavels Vijverberg zuid

Doetinchem - Doetinchem
Actueel aanbod

€ 387.500,- tot € 388.100,-

Kenmerken

Woonoppervlak
164 - 164m2
Kaveloppervlak
334 - 342m2
Inhoud
725 - 725m3

Over dit project

2 kavels voor de bouw van een vrijstaand woonhuis.

Aan de rand van Doetinchem in de nabijheid van winkels, uitgaansgelegenheden, scholen, culturele voorzieningen en sportaccommodaties en toch midden in het groen, wordt de woonwijk Vijverberg-Zuid gerealiseerd.
In de woonwijk is veel aandacht voor groen, zodat deze goed aansluit bij de natuurlijke omgeving. Naast het behoud van bestaande begroeiing worden nieuwe bomen en hagen aangeplant. De bosring om het centrum van de wijk springt hierbij het meest in het oog. Midden in het groen is hier letterlijk bedoeld, een karakteristiek element in deze ruim opgezette woonwijk. De nieuwe Vijverberg grenst aan het bos van De Koekendaal. In dit recreatiegebied zijn onder andere diverse wandelroutes en een trimbaan uitgezet. Ook vindt u er een kinderboerderij met speel- en dierenweide. Wat wenst u zich nog meer?

Voor deze fraaie bouwkavels bieden wij verschillende type vrijstaande woningen aan die door Groothuis TBI zullen worden ontwikkeld.
Heeft u interesse in één van de kavels waarop u een woning van Groothuis TBI wilt realiseren? Dan kunt u contact opnemen met ons voor aanvullende informatie.

Kavel 1: 334 m²
Kavel 2: 342 m²

Type Diamant:
-woonoppervlakte ca. 164 m²
-inhoud ca. 725 m³

Alle woningen zijn inclusief:
-aangebouwde garage;
-compleet en luxe sanitair;
-houten binnendeurkozijnen v.v. opdekdeuren;
-vloerverwarming op de begane grond;
-triple beglazing;
-9 PV-panelen op het dak;
-Woningborg garantie en waarborgregeling;
-exclusief: keuken, bestrating, vaste kasten en erfafscheidingen.

LET OP:
De weergegeven afbeeldingen zijn Artist Impressions en dienen om u een impressie te geven van de te bouwen woningen.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
kavels Vijverberg zuid
Start verkoop
2020 (2e kwartaal)
Koopwoningen
2
Prijs
€ 387.500,- tot € 388.100,-
Type woningen
Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden