Zuivelweg

Doetinchem - Doetinchem
Actueel aanbod

€ 242.500,- tot € 267.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
158 - 161m2
Kaveloppervlak
203 - 267m2
Inhoud
534 - 588m3

Over dit project

Nieuwbouwproject De Zuivelweg te Doetinchem

De Zuivelweg en de Mackaylaan liggen midden in de wijk Schöneveld. Op de locatie waar jarenlang de bekende brugklasdependance van het Ulenhofcollege was, verrijzen 23 nieuwe woningen. Door hun ontwerp en de afwisselende stand van de daken, sluiten de woningen naadloos aan bij de bestaande bebouwing in de wijk.

De woningen zelf zijn ruim, modern en fraai afgewerkt. Naast het vrijstaande herenhuis op de hoek zijn er 6 twee-onder-één kappers, 2 rijen van elk 3 woningen: elk in diverse variaties en indelingen. Dit project is klein in omvang, maar groots in uitwerking!
Tevens zal het middenterrein herontwikkeld worden, ook hier zullen hoek- en rijwoningen verrijzen.

De ligging van deze wijk biedt een opvallend voordeel. Enerzijds ligt het centrum met alle voorzieningen op tien minuten fietsen, anderzijds zijn de Slangenburgse bossen en recreatiebos De Koekendaal net zo gemakkelijk bereikbaar.

Twee-onder-een-kap woningen en Hoekwoningen
De 6 twee-onder-één kapwoningen en de 4 hoekwoningen hebben allemaal een eigen garage en oprit. De indeling is gelijk, maar de daken zijn verschillend en dat maakt het straatbeeld extra gevarieerd.
Prijzen Halfvrijstaande woningen: van € 264.000,-- t/m € 282.000,-- v.o.n.
Prijzen beschikbare Hoekwoningen: € 242.500,-- v.o.n.

De bovengemelde woningen zullen CASCO worden opgeleverd. Er zijn pakketten samengesteld die de mogelijkheid bieden om de woning naar eigen smaak af te bouwen. Een unieke kans om op maat uw eigen huis te laten bouwen!

Tussenwoningen (VERKOCHT).
De 2 tussenwoningen zijn meer dan compleet in afwerking en ruimte. De tussenwoning heeft een mooie beschutte achtertuin met een achterom en een vrijstaande berging achter in de tuin. De woonkamer kijkt uit op de tuin, met een openslaande deur naar het terras. Op de eerste etage zijn drie slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. De zolder met vaste trap, is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en vanwege de vele ruimte is het mogelijk hier één of twee extra kamers te realiseren. Zeker wanneer u kiest voor een dakraam of dakkapel.

Vrijstaande woning (VERKOCHT).
Van de vrijstaande woning is er in dit plan maar één en die is bijzonder fraai. Vooral de achtertuin is diep en heeft een heerlijke ligging op het westen. Via een oprit aan de zijkant parkeert u in de garage, die zich achter op de kavel bevindt. Over de indeling is merkbaar goed nagedacht. De erker en de verschillende raampartijen laten bijvoorbeeld veel daglicht binnen, maar door de situering daarvan is er ook voldoende privacy.
Op de eerste etage bevinden zich drie royale slaapkamers. De badkamer is afgewerkt met luxe sanitair en voorzien van een ligbad en separate douche. De ouderslaapkamer heeft een Frans balkon met openslaande deuren. Een vaste trap leidt naar de zolder, die volop ruimte biedt voor het realiseren van een hobbyruimte of luxe logeerkamer.

Middenterrein
Binnenkort zal er meer bekend gemaakt worden over het middenterrein welke herontwikkeld wordt, hier zullen tevens hoek- en rijwoningen worden gerealiseerd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuivelweg
Start verkoop
2020 (2e kwartaal)
Koopwoningen
13
Prijs
€ 242.500,- tot € 267.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden