Iseldoks Schippersdok

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Doetinchem - Doetinchem
Actueel aanbod

€ 475.000,- tot € 699.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
98 - 180m2
Kaveloppervlak
77 - 92m2
Inhoud
367 - 703m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Stads wonen op een eiland in de Oude IJssel
Nieuwbouwproject DOK 5: Schippersdok is onderdeel van de woonwijk Iseldoks en ligt vlakbij de historische binnenstad van Doetinchem. In dit plan worden 19 grachtenwoningen en 42 appartementen gebouwd, dichtbij allerlei dagelijkse voorzieningen, diverse uitvalswegen en tegelijkertijd vlakbij de prachtige Achterhoekse natuur. Duurzaamheid, innovatie, stoere kades, natuurlijke oevers en heel veel water zijn de kenmerken van dit toekomstige, bijzondere wooneiland. Er wordt een nieuwe gracht aangelegd dat via drie bruggen verbonden is met het vasteland.

Je vindt op de projectwebsite iseldoksschippersdok.nl alle informatie over de woningen, zoals de definitieve verkooptekeningen, prijzen en specificaties. De inschrijving zal digitaal verlopen en je kunt een optieverzoek indienen via jouw persoonlijke account op iseldoksschippersdok.nl. Heb je nog geen account? Dan moet je deze eerst nog even aanmaken.

De appartementen
De 42 energiezuinige en all-electric appartementen zijn verdeeld over drie kleinschalige complexen: de Havenmeester, de Brugwachter en de IJsseltoren. In deze appartementen kun je genieten van een fijne complete keuken en woonkamer, minimaal 2 slaapkamers en een luxe badkamer. Bovendien krijg je er een prachtig uitzicht over het water of over het stadscentrum bij! Parkeren doe je in de halfverdiepte parkeerkelder.

De grachtenwoningen
De 19 grachtenwoningen met de authentieke uitstraling van toen en het comfort van nu worden gebouwd aan de rand van het eiland. Het unieke aan deze woningen is dat ieder pand een eigen karakter krijgt door de verschillen in grootte, indeling én ontwerp. Woon je in een grachtenpand, dan stap je zo vanaf je vlonder de boot in voor een vaartochtje over de rivier!

Heb je nog vragen of hulp nodig met aanmelden? Dan zitten wij uiteraard voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wil jij goed voorbereid zijn en vooraf financieel advies inwinnen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben alle expertises in huis en helpen je graag met het gehele koopproces!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Iseldoks Schippersdok
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 61 beschikbaar
Prijs
€ 475.000,- tot € 699.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden