mobiele airco kopen

Wijnbergen Fase 6

Doetinchem - Doetinchem
Archief

€ 330.000,- tot € 535.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 170m2
Kaveloppervlak
138 - 446m2
Inhoud
464 - 699m3

Over dit project

Goed nieuws in Doetinchem! Na de succesvolle verkoop van de 35 woningen in Wijnbergen fase 5, gaat Roosdom Tijhuis op woensdag 1 september 2021 opnieuw in verkoop met 28 royale woningen in deze fraaie nieuwbouwwijk.

Het aanbod in fase 6 bestaat uit 28 gasloze woningen:

Woningmodel Madame
14 twee-onder-een-kapwoningen

Woningmodel Jeux
14 eengezinswoningen

Deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden:
- Inclusief keukencheque
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
- Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping
- Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
- Inclusief zonnepanelen
- Super duurzaam en klaar voor de toekomst: Conform de allerlaatste BENG-eisen
- Royale tuinen

START VERKOOP
De verkoop van dit fraaie plan is gestart op woensdag 1 september 2021. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vind je vanaf het moment van de start verkoop online op de projectwebsite. Tevens is de verkoopdocumentatie vanaf de start verkoop af te halen bij één van de verkopende makelaars, uitsluitend op afspraak.

INSCHRIJVEN
De eerste inschrijving voor dit project is gesloten. Het is nog wel mogelijk je in te schrijven op de reservelijst. Inschrijven kan met behulp van de button "digitaal inschrijven". Deze button vind je op roosdomtijhuis.nl/aanbod/project/wijnbergen-fase-6-te-doetinchem.

OP EN TOP DUURZAAM

BENG: KLAAR VOOR DE TOEKOMST
BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen welke gelden vanaf 1 januari 2021. Doordat er extra zonnepanelen worden toegevoegd aan de woningen zijn deze zelfs nóg energiezuiniger dan verplicht is. Kortom, met deze woningen ben je volledig op de toekomst voorbereid.

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos, de allereerste gasloze woningen van Roosdom Tijhuis in Doetinchem! Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Je bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van jouw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer je van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN
Om jouw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op jouw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Jouw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van jouw zonnepanelen.

FINANCIËLE VOORDELEN
Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteer je van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij jouw hypotheekverstrekker.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wijnbergen Fase 6
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
28
Prijs
€ 330.000,- tot € 535.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden