Keppelplantsoen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Doetinchem - Doetinchem
Actueel aanbod

€ 300.000,- tot € 600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
105 - 149m2
Kaveloppervlak
113 - 444m2
Inhoud
284 - 414m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Doetinchem groeit en bloeit. De leukste stad van de Achterhoek heeft veel te bieden en is aantrekkelijk voor jong en oud. Zie jij jezelf hier al wonen? Maak dan kennis met het Keppelplantsoen. Een gezellige buurt in de nieuwe wijk Stadspark Keppeloord. Vlak bij het levendige centrum en aan de rand van de Kruisbergse bossen. Tussen groenblijvende hagen en sfeervolle bomenlaantjes wonen starters, doorstromers en senioren hier straks samen met en naast elkaar op een heerlijke plek.

In het Keppelplantsoen komen ca. 76 woningen met voor ieder wat wils. Van rijwoningen tot toekomstbestendige woningen. Er is volop keus voor jong en oud waarbij het gevarieerde woningaanbod aansluit bij de wensen van bewoners in verschillende levensfasen. De gunstige ligging ten opzichte van winkels, scholen en recreatiemogelijkheden maakt dat iedereen zich thuis voelt in deze fraaie buurt.

Aan de noordwestkant van Doetinchem komt de nieuwe wijk Stadspark Keppeloord. Aan de rand van de Kruisbergse bossen, met de gemakken van het gezellige stadscentrum vlakbij. Het stadspark bestaat straks uit twee deelbuurten waar het Keppelplantsoen er een van is. Hier heb je straks de keuze uit ca. 76 woningen, verdeeld over diverse woningtypen. Tussen groenblijvende hagen en sfeervolle bomenlaantjes wonen jong en oud, starters en doorstromers en gezinnen en singles hier straks naast en met elkaar op een unieke plek. Op de rand van stad en land en op loopafstand van recreatiegebieden rond de Oude IJssel.

Interesse? Schrijf je in!
Ga naar de projectwebsite https://www.keppelplantsoen.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Keppelplantsoen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
8 van 76 beschikbaar
Prijs
€ 300.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden