STADSDOK - Doetinchem

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Doetinchem - Doetinchem
Actueel aanbod

€ 385.000,- tot € 1.160.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
81 - 215m2
Kaveloppervlak
84 - 107m2
Inhoud
212 - 564m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Op een van de mooiste centrumlocaties in Doetinchem komen prachtige appartementen aan de Oude Ijssel. KlaassenGroep realiseert op het allerlaatste deel van Iseldoks (Stadsdok, dok1). de appartementen liggen prachtig aan het water van de Oude IJssel en het dichtst bij het stadscentrum. Het gebied draagt de naam Stadsdok. Er is ruimte voor 45 appartementen en 16 stadswoningen.

Het appartementengebouw bestaat uit 45 appartementen met verschillende afmetingen, die variëren in grootte van 81 m2 tot 215 m2. Ze zijn onderdeel van een markant gebouw van allure en met de uitstraling van verschillende grachtenpanden. De appartementen krijgen een eigen identiteit en er is nagedacht over elk detail. De balkons zijn ruim, waardoor er voldoende plek is voor bezoek en een aantal appartementen krijgen royale dakterrassen. Alle appartementen kijken prachtig uit over het water van de Oude IJssel en zijn optimaal op de zon georiënteerd. Op de kop van het gebouw is er op de begane grond ruimte voor horeca, zodat het plan mooi aansluit op de stadsboulevard. Prachtig wonen aan de kade en het gezellige stadscentrum is letterlijk om de hoek.

Tevens worden er 16 bijpassende stadsvilla’s gerealiseerd met zowel 3 als 4 bouwlagen. De woningen krijgen een eigentijdse, industriële uitstraling met gevarieerde kapconstructies. De woningen zijn ruim van opzet en een aantal hebben de mogelijkheid voor een kantoor of werkruimte aan huis. Ideaal voor gezinnen die stedelijk willen wonen. Ieder appartement en stadsvilla beschikt over een eigen parkeerplaats. Parkeren gebeurt half verdiept onder het appartementencomplex en op het binnenplein.

Meer informatie

Kenmerken

Project
STADSDOK - Doetinchem
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
9 van 62 beschikbaar
Prijs
€ 385.000,- tot € 1.160.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden