Keppeltuinen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Doetinchem - Doetinchem
Actueel aanbod

€ 357.000,- tot € 665.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 175m2
Kaveloppervlak
148 - 309m2
Inhoud
470 - 725m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Er zijn van die plekjes waar je je meteen thuis voelt. Dat gevoel krijg je zeker in de Keppeltuinen. Deze kleine oase van rust en ruimte in de nieuwe Doetinchemse wijk Stadspark Keppeloord heeft alles wat het leven zo aangenaam maakt. Fraaie, duurzame woningen en appartementen, een groene leefomgeving en het gezellige stadscentrum vlakbij. Welkom in de Keppeltuinen.

In de Keppeltuinen komen twee kleinschalige complexen met in totaal 20 appartementen. Daarnaast 16 levensloopbestendige patiowoningen, 6 tweekappers en 9 rijwoningen. Wonen voor elk wat wils dus. Met volop keus voor jong en oud. Het gevarieerde woningaanbod sluit perfect aan bij de wensen van bewoners in verschillende levensfasen. Hier woon je rustig, ruim en groen met alle voorzieningen zoals winkels, zorg, scholen, recreatie en kunst en cultuur op loop- en fietsafstand.

De ligging van de Keppeltuinen is ideaal. Op loopafstand van het levendige centrum van Doetinchem met al zijn voorzieningen. De Oude IJssel biedt volop watervertier en de Kruisbergse bossen dagen uit tot lange wandel- en fietstochten. In de Keppeltuinen woon je overal vlakbij. Maar zoek je de rust, ook dan kom je hier thuis. Tussen groenblijvende hagen en sfeervolle bomenlaantjes wonen starters, gezinnen en senioren straks samen met en naast elkaar op een heerlijke plek.

Interesse? Schrijf je in!
Ga naar de projectwebsite https://www.keppeltuinen.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Keppeltuinen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
3 van 51 beschikbaar
Prijs
€ 357.000,- tot € 665.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden