Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Terborgseweg

Doetinchem - Doetinchem
Toekomstig aanbod

Over dit project

Op dit moment staan er kantoren leeg die uitermate geschikt zijn voor woningen. Wij hebben het plan om een kantoorgebouw aan de Terborgseweg in Doetinchem om te bouwen naar appartementen.

Dit lijkt ons een goed idee omdat er veel vraag is naar woonruimte. We willen daarom inventariseren welke interesse er is om deze kantoren om te bouwen naar koop appartementen. Op basis van deze wensen kunnen we een plan ontwikkelen.

Voor dit plan zijn er appartementen met 1 slaapkamer en met 2 slaapkamers. We zijn benieuwd waar uw behoefte ligt.

Een nieuw plan ontwikkelen kan uiteraard niet zonder te weten welke wensen een woningzoekende heeft. Daarom is er een enquête opgesteld waarin uw mening wordt gevraagd. We zouden u willen vragen deze zo volledig mogelijk in te willen vullen om een zo goed mogelijk beeld te kunnen krijgen van uw wensen. We willen u erop wijzen dat dit slechts een inventarisatie is voor wat er eventueel gaat komen. Het kan dus ook zijn dat deze plannen nog niet direct uitgevoerd worden.

Mocht u interesse hebben in een appartement, geef dit dan aan in de enquête. Zodra er meer informatie beschikbaar is over het project dan houden we u op de hoogte. Ga hiervoor naar de projectwebsite https://www.wonenaandeterborgseweg.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Terborgseweg
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden