MorgenWonen in Langerak

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Doetinchem - Langerak
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen zonder of met beperkte energiekosten!

NU IN VERKOOP! 6 toekomstbestendige tweekappers en 8 toekomstbestendige rijwoningen en 18 gezinswoningen in verkoop in het nieuwbouwproject “De Kruisbergsche Bossen” in buurtschap Langerak.

*De kwaliteitswoningen van MorgenWonen wekken meer energie op dan ze gebruiken. Het is bij energiebewust gebruik van de woningen en bij gelijkblijvende regelgeving mogelijk om te wonen zonder of met beperkte energiekosten.

Kenmerken:
- Duurzame Nul op de Meter-woningen (NOM)
- Ruime gezinswoningen
- Toekomstbestendige woningen
- Wonen zonder energiekosten*
- Perceel wordt standaard voorzien van gaashekwerk met hedera en een beukenhaag in de voortuin, inclusief pad naar de voordeur.
- Mogelijkheid om de woning ‘Woongereed’ op te leveren

In het buurtschap Langerak gaan we nieuwbouwproject “De Kruisbergsche Bossen” realiseren aan de Keppelseweg. Via de N317 is Doetinchem binnen 5 minuten te bereiken. Doetinchem is een stad met een levendig centrum waar van alles te doen is. In de gezellige binnenstad kun je heerlijk winkelen.

Vanuit de locatie van het project De Kruisbergsche Bossen kun je direct gebruik maken van de vele wandel- en fietsroutes door de Kruisbergse bossen. Ontdek de Achterhoek met z’n prachtige coulisselandschap en bossen, befaamde hotel-restaurants zoals De Gouden Karper (Hummelo), Hotel Ruimzicht (Doetinchem) en Het Wapen van Heeckeren.

Ga lekker golfen op de 18 holes-golfbaan van Hoog Keppel of maak gebruik van de grote keus aan andere sportvoorzieningen in de buurt, zoals tennis- en padelbanen, zwembaden, sporthallen en voetbal-, hockey en roeiverenigingen. Tevens heeft Langerak een manege, van waaruit ook diverse routes liggen om te paard de omgeving te kunnen verkennen. Kortom: De Kruisbergsche Bossen bied je de rust en beleving van het buiten wonen en heeft tevens het woongenot van alle stadse- en dorpse voorzieningen in de regio!

Meer informatie

Kenmerken

Project
MorgenWonen in Langerak
Woningen
1 van 32 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden