Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

House2Start Stadspark Keppeloord

Doetinchem - Doetinchem
Actueel aanbod

€ 195.000,- tot € 210.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 50m2
Kaveloppervlak
67 - 94m2
Inhoud
165 - 165m3
Aantal slaapkamer(s)
1

Over dit project

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT!

Doetinchem is straks 12 gezellige starterswoningen rijker. Compleet, duurzaam en betaalbaar. Stadspark Keppeloord wordt een wijk die helemaal klaar is voor een leefbare en gezonde toekomst. Niet alleen de woonomgeving is groen, klimaatadaptief en natuurinclusief, ook de woningen zijn duurzaam en energiezuinig.

HET PLAN
Doetinchem groeit en bloeit. Ouderwets gezellig, maar tegelijkertijd ook vol leven. De leukste stad van de Achterhoek heeft je veel te bieden! Aan de Maria Montessoristraat, tegenover het Graafschap College, worden 12 betaalbare en duurzame woningen voor starters gerealiseerd. De woningen hebben een woonoppervlak van circa 50 m² met 1 slaapkamer en zijn geschikt voor een éénpersoons- of tweepersoonshuishouden.

Het parkeren gebeurt zoveel mogelijk uit het zicht, op de parkeerplaatsen achter de woningen. De parkeerplaatsen zijn gemaakt van grasbetonstenen die water doorlaten en op natuurlijke wijze begroeid raken. Op de grens van openbare ruimte en de particuliere tuinen worden hagen aangeplant. Zo ontstaat er een prachtige, groene omgeving. De daken met de PV-panelen en de tuinen met terrassen liggen op het zuiden/zuidoosten. Een gunstige ligging voor de energieopbrengst. In de zomer is het ’s avonds wat koeler op het terras, wel zo fijn met de steeds warmer wordende zomers.

Meer informatie

Kenmerken

Project
House2Start Stadspark Keppeloord
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12
Prijs
€ 195.000,- tot € 210.000,-
Type woningen
Geschakeld

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden