Veemarkt

Doetinchem - Doetinchem
Actueel aanbod

€ 440.747,- tot € 464.681,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
912 - 933m2

Over dit project

Onder het motto ‘Maak van je droom een huis’ biedt de gemeente Doetinchem mensen de kans om samen met een architect en een aannemer zelf een huis naar eigen wensen en inzicht te ontwerpen en bouwen. Op de locatie Veemarkt zijn 41 dergelijke vrije kavels gepland. Ook hoogwaardige uiteenlopende combinaties van wonen en werken zijn hier mogelijk.

Monumentaal en ontspannen wonen
Waar tot 2001 boeren koeien verhandelden op de veemarkt, verrijst een wijk waar het monumentaal en ontspannen wonen wordt. Het Veemarktterrein is een intieme plek die wordt gekarakteriseerd door de vele lindes. Aan de zuid- en oostkant grenst de nieuwe wijk aan de wijk De Pas. De sfeer en hoge leefkwaliteit van deze geliefde wijk worden doorgetrokken naar de Veemarkt. Het wordt riant en groen wonen in het hart van Doetinchem. Stedelijke voorzieningen zoals de bioscoop, het station en de winkels in het centrum liggen op loopafstand.

Werken en wonen in luxe villa’s
Op een aantal van de royale kavels op de Veemarkt is het mogelijk om wonen en werken te combineren. Aan de Houtkampstraat zijn monumentale villa’s voorzien. De grootte van de kavels, gemiddeld circa 530 vierkante meter, en de ideale ligging dichtbij het centrum, maken deze kavels uitermate geschikt voor het vestigen van een bedrijf aan huis.
Aan de bouwmogelijkheden op de kavels en aan de mogelijkheden voor het vestigen van een bedrijf op deze kavels worden enkele eisen gesteld. Er zijn kavelpaspoorten opgesteld en er is een lijst met toegestane bedrijven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Veemarkt
Koopwoningen
2 (waarvan 14 beschikbaar)
Prijs
€ 440.747,- tot € 464.681,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden