Vrije kavels Heelweg

Doetinchem - Doetinchem
Actueel aanbod

€ 121.605,- tot € 294.302,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
903 - 1081m2

Over dit project

Woon-werkvilla’s in Heelweg

Onder het motto ‘Maak van je droom een huis’ biedt de gemeente Doetinchem mensen de kans om samen met een architect en een aannemer zelf een huis naar eigen wensen en inzicht te ontwerpen en bouwen. Op de locatie Heelweg zijn 18 dergelijke vrije kavels gepland (tot meer dan negenhonderd vierkante meter). Hoogwaardige, uiteenlopende combinaties van wonen en werken zijn hier mogelijk.

Juweeltje
Het nieuwe Heelweg wordt een stadswijk met veel ruimte en groen. Er komt een diversiteit aan woningen: van bescheiden tot statige villa. Die variatie en de gunstige ligging maken de nieuwe wijk bij voorbaat tot een juweeltje.

Monumentaal wonen en werken
Langs de Keppelseweg, van oudsher een van de belangrijkste toegangswegen tot Doetinchem, zijn vrije kavels beschikbaar. Op kavel 1 kan wonen en werken gecombineerd worden. Maar ook is alleen wonen of alleen werken mogelijk op deze kavel. De ligging aan de Keppelseweg garandeert een bijzondere zichtlocatie waardoor het vestigen van een bedrijf hier een voor de hand liggende optie is.
Aan het vestigen van een bedrijf op deze kavels worden enkele eisen gesteld. Zo is er een lijst opgesteld met toegestane bedrijven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vrije kavels Heelweg
Koopwoningen
4 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 121.605,- tot € 294.302,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden