Wijk Wijnbergen

Doetinchem - Doetinchem
Actueel aanbod

€ 80.000,- tot € 400.000,-

Over dit project

Heeft u nieuwe woonplannen en geeft u de voorkeur aan een landelijke, groene woonomgeving met alle centrumvoorzieningen van Doetinchem binnen handbereik? Laat u dan aangenaam verrassen door Buitenplaats Wijnbergen: het midden en het westelijke deel van het nieuwe woongebied Wijnbergen.

Buitenplaats Wijnbergen wordt een woonwijk zoals veel mensen zich wensen. Ruimtelijk opgezet, met veel groen en respect voor de oorspronkelijke landschappelijke waarden. Een rustiek tuindorp op steenworp afstand van het stadscentrum, met prima voorzieningen en een directe aansluiting op de A18.

In Buitenplaats Wijnbergen komen ongeveer 750 woningen. De wijk wordt verdeeld in vier buurten met elk een eigen karakter en er komt een brede variatie aan grondgebonden woningtypen: rijwoningen, halfvrijstaand en vrijstaand. Uw woonwensen worden werkelijkheid!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wijk Wijnbergen
Koopwoningen
1000
Prijs
€ 80.000,- tot € 400.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden