Actueel

Nieuws

Online verkoop gestart Lokaal nieuws donderdag 12 april 2018

Online verkoop gestart

Vanaf dit moment kunt u uw inschrijving doen voor een optie op een van de 18 appartementen in het Havengebouw of een van de 13 Loodshuizen.

Vanaf dit moment kunt u uw inschrijving doen voor een optie op een van de 18 appartementen in het Havengebouw of een van de 13 Loodshuizen.

Klik hier om in te loggen zodat u het inschrijfformulier kunt invullen. Let op, u moet deze volledig invullen en uw inschrijving is pas compleet nadat u deze digitaal hebt ondertekend. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving per mail.

Heeft u nog geen account aangemaakt om in te loggen? Dan kunt u dat hier eenvoudig doen. Daarna kunt u het inschrijfformulier invullen.

Hoe het verder gaat nadat u zich hebt ingeschreven leest u hier.

Ingeschreven en nu? Lokaal nieuws donderdag 12 april 2018

Ingeschreven en nu?

U hebt zich online ingeschreven voor een optie op een appartement in het Havengebouw of een van de Loodshuizen.

U hebt zich online ingeschreven voor een optie op een appartement in het Havengebouw of een van de Loodshuizen.

Vanaf de start verkoopdag, 12 april 10.30 uur, kunnen geïnteresseerden aangeven naar welk appartement of woning de voorkeur uitgaat. Zo ontstaat er een optielijst waarop per appartement en woning, op datum en tijd van inschrijving, de namen van de 'optanten' wordt bijgehouden. De makelaar wijst op basis van de binnengekomen optieverzoeken die opties toe en behoudt zich alle rechten voor. De makelaar neemt vervolgens het initiatief om de optant uit te nodigen voor het verkoopgesprek.

In het verkoopgesprek dat daarop volgt, moet de optant beslissen of hij gebruik maakt van de optieweek. In deze optieweek moet de optant beslissen of hij overgaat tot definitieve koop of van de koop afziet.

Gaat de optant over tot koop dan maakt de makelaar het koop-aanneemovereenkomst op en wordt er een afspraak ingepland voor de ondertekening van het koop-aanneemovereenkomst. Ziet de optant ervan af, dan wordt de volgende optant op de lijst gebeld met de vraag of er nog interesse is. Is dit het geval, dan geldt de hierboven omschreven procedure ook voor deze optant.

De eerste verkoopgesprekken worden vóór 19 april door de makelaar ingepland. Indien u voor donderdag 19 april nog geen uitnodiging heeft ontvangen voor een verkoopgesprek dan komt u vooralsnog niet in aanmerking voor de koop van een woning.

Liefde voor interieur en mooie spullen Lokaal nieuws vrijdag 06 april 2018

Liefde voor interieur en mooie spullen

STUDIO 1347 kan je helpen bij het inrichten van je woning, door middel van een INTERIEURONTWERP. Na een kennismakingsgesprek bij jouw thuis maakt Ursula Knuman een plan op maat. Inclusief moodboard en lichtplan, zelfs een shoppinglist (hoe handig is dat). Ook het shoppen en af stylen kan je uit laten besteden aan STUDIO 1347
Ben jij toe aan een andere interieur? Schrijf je dan in en maak kans op die waardebon ter waarde van € 150,00 te besteden bij STUDIO 1347.

Klik hier om je in te schrijven en kans te maken.

Verkoopdocumentatie online Lokaal nieuws vrijdag 30 maart 2018

Verkoopdocumentatie online

U kunt nu via uw account de verkoopdocumentatie downloaden van de 18 appartementen in het Havengebouw en de 13 Loodshuizen. 

U kunt nu via uw account de verkoopdocumentatie downloaden van de 18 appartementen in het Havengebouw en de 13 Loodshuizen. Heeft u nog geen account maak er dan gauw een aan, dat kan hier heel eenvoudig.

Ook kunt u op de website een kijkje nemen in de beschikbaarheidsmodule. Voor Loodshuizen klik hier. Voor Havengebouw klik hier.

Hoe werkt zo'n beschikbaarheidsmodule? Klik bij bijvoorbeeld Havengebouw op een verdieping om deze te selecteren, ga vervolgens met uw muis over de plattegronden daaronder, zodat u de situering van de appartementen op die verdieping kunt zien. U ziet dan in een oogopslag beknopte informatie, zoals het bouwnummer, de status van het appartement, de grootte in m2 en de prijs. Door te klikken, verschijnt een pop up venster met meer detailinformatie.

Regionaal nieuws dinsdag 20 maart 2018

Sloop en nieuwbouw in centrum Neede

Er komt eindelijk schot in de bouwplannen voor het centrum van Neede. Vervallen panden worden gesloopt, nieuwe huizen verrijzen.

Regionaal nieuws dinsdag 20 maart 2018

Arnhem en Renkum trekken landelijke aandacht met nieuwbouw

Drie nieuwbouwprojecten in Arnhem en Renkum trekken landelijk de aandacht vanwege de bijzondere architectuur. In Arnhem dingen de nieuwe concertzaal van Musis en het Gelders Huis naar de titel BNA Gebouw van het Jaar 2018, in Renkum is dat multifunctioneel centrum Doelum.

Plannen om uw woning te verkopen? Lokaal nieuws donderdag 15 maart 2018

Plannen om uw woning te verkopen?

Zet dan de juiste stappen voor een optimaal resultaat!

Als u uw woning gaat verkopen, wilt u vanzelfsprekend de beste prijs voor uw woning. Het is van belang dat het totaal plaatje klopt. Uw woning moet opvallen, eruit te springen, de juiste kijkers bereiken om zo het doel van een snellere verkoop, tegen de beste prijs te behalen!

STUDIO 1347 zorgt voor een optimale presentatie van uw woning door:

Het restylen van de woning (elke ruimte, zowel binnen als buiten) met zo weinig mogelijk middelen. Dit heeft als doel éénheid creëren en daarmee een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. STUDIO 1347 zorgt ervoor dat de potentiële koper zich thuis zal voelen!
Is uw woning al leeg (bijv. omdat u inmiddels verhuisd bent) kan deze gemeubileerd worden, om zo potentiële kopers de mogelijkheden te laten zien.
 
Na het restylen zullen er professionele en aantrekkelijke (frisse, smaakvolle, realistische en mooi belichte) foto’s gemaakt worden.
 
Om uw woning goed onder de aandacht te brengen bij een potentiële koper is het van belang dat deze zo veel mogelijk bekeken wordt. Met een magazine krijgen woningzoekers een prachtig binnenkijkje in de woning. Een magazine spreekt veel meer tot de verbeelding dan een standaard brochure. 
Wilt u een snellere verkoop tegen de beste prijs en een geweldige eerste indruk maken met uw woning?

Boek dan nu een vrijblijvende kennismaking en krijg t/m 10 april 2018 een GRATIS woningpresentatie in de vorm van een digitaal magazine bij afname van verkoopstyling en woningfotografie. Dit magazine kan online onbeperkt gedeeld worden op bijvoorbeeld social media.

STUDIO 1347 www.studio1347.nl
06-51372975

Regionaal nieuws maandag 26 februari 2018

Elfrink gelast onpartijdig onderzoek naar afhaken aannemers voor nieuwbouw Museum Arnhem

Er komt een grondig en onafhankelijk onderzoek naar de vraag waarom aannemers niet bereid zijn om het nieuwe Museum Arnhem te bouwen voor 15 miljoen euro.

Regionaal nieuws maandag 26 februari 2018

Rhedense PvdA zet zich in voor sociale woningbouw

De Rhedense woonvisie is opgesteld in samenwerking met makelaars, woningbouwverenigingen en andere kenners van de Rhedense woningmarkt.

Regionaal nieuws vrijdag 22 december 2017

Woningbouw Leesten-Oost weer flink op stoom

De woningbouw is nieuwbouwwijk Leesten-Oost in Zutphen is weer flink op gang gekomen. De gemeente Zutphen heeft overeenstemming bereikt met bouwbedrijf BPD over de bouw van maximaal 185 nieuwe woningen in vijf jaar tijd in deelgebied LooÃr Enk.

Op een mooi 2018! Lokaal nieuws woensdag 20 december 2017

Op een mooi 2018!

Team Havenkwartier wenst u fijne kerstdagen en een warm en liefdevol 2018!

Regionaal nieuws zaterdag 16 december 2017

College wil project Toekomst Wonen in Harreveld

Het college van burgemeester en wethouders heeft een krediet van 22.500 euro beschikbaar gesteld ten behoeve van het project Toekomst Wonen in Harreveld. Burgemeester en wethouders zijn gefascineerd geraakt door een dergelijke pilot in Beltrum, waar na gedegen onderzoek en in beeld brengen van wensen en problemen een gedegen en haalbare woonvisie is opgesteld.

Start bouw Pakhuis een feit Lokaal nieuws donderdag 14 december 2017

Start bouw Pakhuis een feit

Donderdagmiddag 14 december was het zover. Samen hebben wij de eerste paal geslagen als startsein voor de bouw van de eerste woningen in Het Havenkwartier, Het Pakhuis! Een bijzonder moment dat met een spetterende vuurwerkshow werd afgesloten. Meer weten, schrijf u in voor de nieuwsbrief en u bent altijd op de hoogte.

Lokaal nieuws dinsdag 12 december 2017

Achterhoeks bedrijfsleven wil ruimte voor woningbouw

Het Achterhoekse bedrijfsleven wil meer ruimte voor woningbouw. In 2025 zijn er 11.000 arbeidskrachten in de regio minder dan nu. Dit tekort moet worden opgevangen met personeel van buiten en daarvoor moeten huizen zijn.

Start verkoop van Het Havengebouw en De Loodshuizen Lokaal nieuws woensdag 06 december 2017

Start verkoop van Het Havengebouw en De Loodshuizen

De start verkoop van deze woningen staat gepland voor het eerste kwartaal van 2018!

In Het Havengebouw vindt u 18 prachtige appartementen met uitzicht op de haven van de gracht. En dicht bij de waterkant van de Oude IJssel woont u rustig maar toch stedelijk in een van de 13 Loodshuizen. De start verkoop van deze woningen staat gepland voor het eerste kwartaal van 2018. Wilt u nu al uw interesse kenbaar maken? Schrijf u in voor de nieuwsbrief en maak uw woonwensen aan ons kenbaar. 

Start bouw van het Pakhuis Lokaal nieuws dinsdag 05 december 2017

Start bouw van het Pakhuis

En dan is het zover! Wij starten met de bouw van de eerste woningen in Het Havenkwartier, Het Pakhuis.

De officiële handeling voor de start bouw van Het Pakhuis vindt plaats op 14 december. Hierbij aanwezig zijn de koper en wethouder Ingrid Lambregts.Het Pakhuis wordt als eerste gebouw in Het Havenkwartier gerealiseerd. Het is een bijzonder gebouw met 21 vrije sector huurappartementen. De appartementen hebben een grootte beginnend bij ca. 70m2. Verder hebben de appartementen allemaal 2 slaapkamers. Gegevens over de verhuur worden later bekend gemaakt. Mocht u interesse hebben in een huurappartement dan kunt u dit kenbaar maken via de website www.havenkwartierdoetinchem.nl.

Regionaal nieuws woensdag 29 november 2017

Woningbouw Barchem over andere boeg

Een andere invulling moet woningbouwproject Zuydzicht in Barchem uit het slop trekken.

Regionaal nieuws donderdag 09 november 2017

Arnhemse wijk is niet blij met plek van nieuwbouw Lorentz

De kans is aanwezig dat het Lorentz Lyceum op zijn weg naar een nieuw gebouw in de Arnhemse wijk Elderveld op bezwaren uit de wijk gaat stuiten

Regionaal nieuws donderdag 02 november 2017

ForFarmers vangt bot; woningbouw Hanzepoort in Lochem gaat door

De bouw van woningen op de Hanzepoort in Lochem gaat door. Bezwaren van veevoerbedrijf ForFarmers zijn terzijde geschoven door de gemeente.

Lokaal nieuws vrijdag 27 oktober 2017

Het is goed wonen in Gelderland, vooral in de Achterhoek

Je kunt beter in de Achterhoek wonen dan in de Randstad, blijkt uit nieuw onderzoek van de Rabobank en de Universiteit Utrecht. Van alle Nederlanders hebben inwoners van Noord-Drenthe het het beste voor elkaar.

Regionaal nieuws donderdag 26 oktober 2017

Bouw meer woningen voor jongeren in Kekerdom

Meer woningen in het dorp voor jonge mensen en nieuwe vormen van wonen; het is volgens inwoners nodig voor de toekomst van Kekerdom.

Regionaal nieuws woensdag 25 oktober 2017

Start verkoop Energiepositief Wonen in Ecowijk De Kiem, Schuytgraaf Arnhem

Op de Dag van de Duurzaamheid, startte Welling officieel met de verkoop van het duurzame nieuwbouwproject ‘Energiepositief Wonen 20 E+ BENG woningen’ in Ecowijk de Kiem, Schuytgraaf Arnhem.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden