Actueel

Nieuws

Nieuwe woningtypes te koop in het Havengebouw Lokaal nieuws vrijdag 02 november 2018

Nieuwe woningtypes te koop in het Havengebouw

Wonen in het stijlvolle Havengebouw? Momenteel zijn er nog zes appartementen te koop vanaf € 319.500 VON. U kunt daarbij een keuze maken uit een van de nieuwe woningtypes die we aanbieden.

Wonen in het stijlvolle Havengebouw? Momenteel zijn er nog zes appartementen te koop vanaf € 319.500 VON. U kunt daarbij een keuze maken uit een van de nieuwe woningtypes die we aanbieden. Bij enkele van deze appartementen is aan de havenzijde een extra groot balkon van circa 20 m2 gecreëerd. Tevens bestaat de mogelijkheid om aan de havenzijde een extra wintertuin te realiseren. Voor details kunt u de verkooptekeningen bekijken die u kunt downloaden via uw account. Nog geen account? Maak er dan snel een aan. Of neem contact op met BeekmanHartman makelaars.

Open huizen dag 6 oktober Lokaal nieuws donderdag 27 september 2018

Open huizen dag 6 oktober

Interesse in één van de laatste 8 appartementen in het Havengebouw? 
Tijdens de open huizen dag, zaterdag 6 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur, kunt u de plattegronden bekijken in het kantoor van Beekman&Hartman Makelaars aan de Kapoeniestraat 13 in Doetinchem.

Verkoop Havenkwartier verloopt voorspoedig

Havengebouw, nog maar 8 appartementen te koop!
Loodshuizen, alles verkocht 
Handelsgebouw, alles verkocht 
Pakhuis, alles verhuurd 
Interesse in één van de laatste 8 appartementen in het Havengebouw? 
Tijdens de open huizen dag, zaterdag 6 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur, kunt u de plattegronden bekijken in ons kantoor aan de Kapoeniestraat 13 in Doetinchem.

Onder het genot van een kop koffie of thee “wandelen” wij graag even met u door de plattegronden van het appartement waar uw voorkeur naar uit gaat.

Dus heeft u interesse in één van de laatste appartementen in het Havengebouw dan zien wij u graag op zaterdag 6 oktober in ons kantoor.

Kunt u 6 oktober niet, geen probleem. Neemt u dan gerust contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor het bekijken van de plattegronden. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0314  33 29 55.

Tot zaterdag 6 oktober!

Hartelijke groet,

Bernd Beekman en Peter Hartman

Komt u ook naar de inloopochtend? Lokaal nieuws donderdag 14 juni 2018

Komt u ook naar de inloopochtend?

We nodigen u van harte uit op zaterdag 23 juni! Tijdens deze vrije inloop staan de makelaars van Beekman & Hartman voor u klaar om met plezier al uw vragen over het Havengebouw te beantwoorden.

Komt u ook naar de inloopochtend?

We nodigen u van harte uit op zaterdag 23 juni! Tijdens deze vrije inloop staan de makelaars van Beekman & Hartman voor u klaar om met plezier al uw vragen over het Havengebouw te beantwoorden.

Wanneer?
Zaterdag 23 juni
Hoe laat?
11.00 uur - 13.00 uur
Waar?
Kantoor Beekman & Hartman Makelaars
Kapoeniestraat 13, 7001 CB Doetinchem

Nu al meer weten?
Kunt u niet wachten tot de 23e? Neem dan direct contact met ons op. Bernd Beekman en Peter Hartman geven u graag alle informatie. U kunt ons bereiken op 0314 - 33 29 55.

Waarom verhuizen naar het Havengebouw? Lokaal nieuws dinsdag 12 juni 2018

Waarom verhuizen naar het Havengebouw?

5 redenen om te kiezen voor één van de appartementen in het Havengebouw.

5 redenen om te kiezen voor één van de appartementen in het Havengebouw.

Wilt u:

meer comfort en gemak?
een modern en ruim appartement?
geld en tijd besparen door minder onderhoud aan huis en tuin?
centraal wonen, aan de Oude IJssel, dicht bij fijne voorzieningen?
uw bootje voor de deur aanmeren?

Dat allemaal kan in het Havengebouw. Maar, wees er snel bij! Er zijn nog maar 9 appartementen beschikbaar.

Geslaagde start verkoop Lokaal nieuws maandag 11 juni 2018

Geslaagde start verkoop

De start verkoop van de Loodshuizen en het Havengebouw gaat boven verwachting. In een mum van tijd zijn bijna alle 13 stadswoningen verkocht. 

De start verkoop van de Loodshuizen en het Havengebouw gaat boven verwachting. In een mum van tijd zijn bijna alle 13 stadswoningen verkocht. 

Wordt u ook gelukkig in het Havenkwartier? Wees er snel bij. Van de 18 appartementen in het Havengebouw zijn er nog maar 9 te koop!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden