Actueel

Nieuws

Bestaat het ideale bedrijfspand? Lokaal nieuws maandag 18 maart 2019

Bestaat het ideale bedrijfspand?

Nederland is een land van ondernemers, of je nu kijkt in het zuiden, westen of juist oosten van het land, overal zitten innovatieve hardwerkende ondernemers. Het kan een familiebedrijf met historie zijn of juist een jonge start-up met een idee dat de markt op zijn grondvesten zal laten schudden. Wat de missie ook is, hoeveel werknemers het bedrijf ook heeft, elke ondernemer heeft een unieke wens voor zijn of haar huisvesting. Waarom zou je dan iets bestaands kiezen met allemaal beperkingen als het ook nieuw kan en helemaal op maat?

Dat is wat er nu in Doetinchem gebeurt, de plek is bekend maar de rest is nog helemaal in te vullen zoals dit het beste past bij jou Doe dus mee met het onderzoek en zorg ervoor dat het te realiseren gebouw helemaal naar jouw wens is.

Kijk snel op de projectwebsite voor meer informatie en doe mee met het onderzoek. Bijkomend voordeel is dat je desgewenst op de hoogte wordt gehouden als het project straks van start gaat, dan ben je de eerste die straks alles weet!

Hoe bent u straks gevestigd in Doetinchem? Lokaal nieuws maandag 04 februari 2019

Hoe bent u straks gevestigd in Doetinchem?

U wil toch ook dat uw bedrijfspand past bij uw bedrijf net zoals een woning moet passen bij u (en uw gezin)? Zoekt u in de omgeving Doetinchem een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Maak uw wensen dan kenbaar.

Zonder wonen geen werken en zonder werken geen wonen! Woningen en bedrijfsgebouwen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, elk dorp of stad heeft immers wel een bedrijventerrein. Daarom vragen we naast uw woonwensen ook via dit platform naar uw bedrijfsmatige 'woon' wensen.

U wil toch ook dat uw bedrijfspand past bij uw bedrijf net zoals een woning moet passen bij u (en uw gezin)? Zoekt u in de omgeving Doetinchem een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Maak uw wensen dan kenbaar in het korte onderzoek en wij zorgen ervoor dat die wensen werkelijkheid worden in de nieuwste bouwplannen.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite: https://www.bedrijfsunitdoetinchem.nl/

5 belangrijke begrippen bij het kopen van nieuwbouw Lokaal nieuws maandag 17 december 2018

5 belangrijke begrippen bij het kopen van nieuwbouw

Er komt heel wat kijken bij het kopen van een huis. Juist bij een woning die nog gebouwd moet worden, krijg je te maken met zaken die typisch zijn voor nieuwbouw. Anders dan wanneer je een bestaande woning zou kopen. Niet iedereen kent de terminologie.  

Een woning kopen doen we maar een paar keer in ons leven. Juist daarom is het belangrijk deze aankoop bewust en weloverwogen te doen. Je oriënteert op de woningen in een buurt waar je graag zou willen wonen en je bepaalt waar je behoefte aan hebt. Een groot huis met een tuin, een appartement of een bungalow bijvoorbeeld. Je laat je goed voorlichten over je hypotheekvorm en vervolgens raak je in gesprek over die ene woning die je zo graag zou willen. Bij een nieuwbouwwoning komen er dan termen voorbij die niet altijd even duidelijk zijn. We zetten de vijf belangrijkste op een rij en geven uitleg.

Bouwrente

Als de koopovereenkomst is getekend is de woning nog niet opgeleverd. Die moet immers nog gebouwd worden. De periode vanaf het tekenen van de overeenkomst tot aan de oplevering van het huis, moet er rente worden betaald, bouwrente of grondrente genoemd. Pas bij het tekenen van de hypotheekakte bij de notaris stopt het betalen van de grond- of bouwrente aan de aannemer.

Vrij op naam

Bij het kopen van een kavel of een nieuwbouwwoning worden er geen kosten koper in rekening gebracht. Het zijn de kosten die gemaakt worden om eigenaar van een huis te worden zoals overdrachtbelasting (2 procent van de woningprijs) en notariskosten voor de hypotheekakte.

Bouwdepot

De afgesloten hypotheeksom wordt in een bouwdepot gestort. Daarvan wordt de verdere bouw van de woning gefinancierd. Je ontvangt rente over het bedrag dat in het bouwdepot is gestort.

Vooroplevering

Een vooroplevering vindt plaats een week voordat het huis wordt opgeleverd. De aannemer gaat samen met de toekomstige bewoner de woning inspecteren. Het doel: er voor zorgen dat er geen gebreken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Mochten er dus gebreken blijken, dan moeten die eigenlijk in die tussenliggende week nog verholpen worden.

Ruwbouwopties

Dit zijn wijzigingen die aan de woning worden aangebracht die zo groot zijn dat ze belangrijk zijn voor de constructie van het huis en ook de voorbereiding van de bouw beïnvloeden.

Uitnodiging inloopavond vrijdag 14 december Lokaal nieuws vrijdag 07 december 2018

Uitnodiging inloopavond vrijdag 14 december

We nodigen u graag uit voor de inloopavond op vrijdag 14 december. Ervaar het Havenkwartier op een bijzondere wijze en alles over de laatste 5 beschikbare appartementen.

We nodigen u graag uit voor de inloopavond op vrijdag 14 december, van 18.30-20.30 uur. Ervaar het Havenkwartier op een bijzondere wijze en alles over de laatste 5 beschikbare appartementen.

Er zijn nog slechts 5 luxueuze appartementen te koop in het Havengebouw vanaf € 359.500 v.o.n. De makelaar BeekmanHartman is aanwezig en kan u uitgebreid informeren.

De inloopavond vindt plaats aan de Rivierstraat in Doetinchem.

We zien u graag vrijdag 14 december!

Let op: Aan de Rivierstraat kunt u niet parkeren. Komt u met de auto? Gratis parkeren kan op het Sturkoterrein (Stationsstraat). De dichtstbijzijnde betaald parkeerplaatsen vindt u op de Spinbaan en de Handelskade.

Nieuwe woningtypes te koop in het Havengebouw Lokaal nieuws vrijdag 02 november 2018

Nieuwe woningtypes te koop in het Havengebouw

Wonen in het stijlvolle Havengebouw? Momenteel zijn er nog zes appartementen te koop vanaf € 319.500 VON. U kunt daarbij een keuze maken uit een van de nieuwe woningtypes die we aanbieden.

Wonen in het stijlvolle Havengebouw? Momenteel zijn er nog zes appartementen te koop vanaf € 319.500 VON. U kunt daarbij een keuze maken uit een van de nieuwe woningtypes die we aanbieden. Bij enkele van deze appartementen is aan de havenzijde een extra groot balkon van circa 20 m2 gecreëerd. Tevens bestaat de mogelijkheid om aan de havenzijde een extra wintertuin te realiseren. Voor details kunt u de verkooptekeningen bekijken die u kunt downloaden via uw account. Nog geen account? Maak er dan snel een aan. Of neem contact op met BeekmanHartman makelaars.

Open huizen dag 6 oktober Lokaal nieuws donderdag 27 september 2018

Open huizen dag 6 oktober

Interesse in één van de laatste 8 appartementen in het Havengebouw? 
Tijdens de open huizen dag, zaterdag 6 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur, kunt u de plattegronden bekijken in het kantoor van Beekman&Hartman Makelaars aan de Kapoeniestraat 13 in Doetinchem.

Verkoop Havenkwartier verloopt voorspoedig

Havengebouw, nog maar 8 appartementen te koop!
Loodshuizen, alles verkocht 
Handelsgebouw, alles verkocht 
Pakhuis, alles verhuurd 
Interesse in één van de laatste 8 appartementen in het Havengebouw? 
Tijdens de open huizen dag, zaterdag 6 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur, kunt u de plattegronden bekijken in ons kantoor aan de Kapoeniestraat 13 in Doetinchem.

Onder het genot van een kop koffie of thee “wandelen” wij graag even met u door de plattegronden van het appartement waar uw voorkeur naar uit gaat.

Dus heeft u interesse in één van de laatste appartementen in het Havengebouw dan zien wij u graag op zaterdag 6 oktober in ons kantoor.

Kunt u 6 oktober niet, geen probleem. Neemt u dan gerust contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor het bekijken van de plattegronden. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0314  33 29 55.

Tot zaterdag 6 oktober!

Hartelijke groet,

Bernd Beekman en Peter Hartman

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden