Actueel

Nieuws

Bestaat het ideale bedrijfspand? Lokaal nieuws maandag 18 maart 2019

Bestaat het ideale bedrijfspand?

Nederland is een land van ondernemers, of je nu kijkt in het zuiden, westen of juist oosten van het land, overal zitten innovatieve hardwerkende ondernemers. Het kan een familiebedrijf met historie zijn of juist een jonge start-up met een idee dat de markt op zijn grondvesten zal laten schudden. Wat de missie ook is, hoeveel werknemers het bedrijf ook heeft, elke ondernemer heeft een unieke wens voor zijn of haar huisvesting. Waarom zou je dan iets bestaands kiezen met allemaal beperkingen als het ook nieuw kan en helemaal op maat?

Dat is wat er nu in Doetinchem gebeurt, de plek is bekend maar de rest is nog helemaal in te vullen zoals dit het beste past bij jou Doe dus mee met het onderzoek en zorg ervoor dat het te realiseren gebouw helemaal naar jouw wens is.

Kijk snel op de projectwebsite voor meer informatie en doe mee met het onderzoek. Bijkomend voordeel is dat je desgewenst op de hoogte wordt gehouden als het project straks van start gaat, dan ben je de eerste die straks alles weet!

Hoe bent u straks gevestigd in Doetinchem? Lokaal nieuws maandag 04 februari 2019

Hoe bent u straks gevestigd in Doetinchem?

U wil toch ook dat uw bedrijfspand past bij uw bedrijf net zoals een woning moet passen bij u (en uw gezin)? Zoekt u in de omgeving Doetinchem een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Maak uw wensen dan kenbaar.

Zonder wonen geen werken en zonder werken geen wonen! Woningen en bedrijfsgebouwen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, elk dorp of stad heeft immers wel een bedrijventerrein. Daarom vragen we naast uw woonwensen ook via dit platform naar uw bedrijfsmatige 'woon' wensen.

U wil toch ook dat uw bedrijfspand past bij uw bedrijf net zoals een woning moet passen bij u (en uw gezin)? Zoekt u in de omgeving Doetinchem een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Maak uw wensen dan kenbaar in het korte onderzoek en wij zorgen ervoor dat die wensen werkelijkheid worden in de nieuwste bouwplannen.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite: https://www.bedrijfsunitdoetinchem.nl/

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden