Actueel

Nieuws

Komt u ook naar de inloopochtend? Lokaal nieuws donderdag 14 juni 2018

Komt u ook naar de inloopochtend?

We nodigen u van harte uit op zaterdag 23 juni! Tijdens deze vrije inloop staan de makelaars van Beekman & Hartman voor u klaar om met plezier al uw vragen over het Havengebouw te beantwoorden.

Komt u ook naar de inloopochtend?

We nodigen u van harte uit op zaterdag 23 juni! Tijdens deze vrije inloop staan de makelaars van Beekman & Hartman voor u klaar om met plezier al uw vragen over het Havengebouw te beantwoorden.

Wanneer?
Zaterdag 23 juni
Hoe laat?
11.00 uur - 13.00 uur
Waar?
Kantoor Beekman & Hartman Makelaars
Kapoeniestraat 13, 7001 CB Doetinchem

Nu al meer weten?
Kunt u niet wachten tot de 23e? Neem dan direct contact met ons op. Bernd Beekman en Peter Hartman geven u graag alle informatie. U kunt ons bereiken op 0314 - 33 29 55.

Waarom verhuizen naar het Havengebouw? Lokaal nieuws dinsdag 12 juni 2018

Waarom verhuizen naar het Havengebouw?

5 redenen om te kiezen voor één van de appartementen in het Havengebouw.

5 redenen om te kiezen voor één van de appartementen in het Havengebouw.

Wilt u:

meer comfort en gemak?
een modern en ruim appartement?
geld en tijd besparen door minder onderhoud aan huis en tuin?
centraal wonen, aan de Oude IJssel, dicht bij fijne voorzieningen?
uw bootje voor de deur aanmeren?

Dat allemaal kan in het Havengebouw. Maar, wees er snel bij! Er zijn nog maar 9 appartementen beschikbaar.

Geslaagde start verkoop Lokaal nieuws maandag 11 juni 2018

Geslaagde start verkoop

De start verkoop van de Loodshuizen en het Havengebouw gaat boven verwachting. In een mum van tijd zijn bijna alle 13 stadswoningen verkocht. 

De start verkoop van de Loodshuizen en het Havengebouw gaat boven verwachting. In een mum van tijd zijn bijna alle 13 stadswoningen verkocht. 

Wordt u ook gelukkig in het Havenkwartier? Wees er snel bij. Van de 18 appartementen in het Havengebouw zijn er nog maar 9 te koop!

Regionaal nieuws dinsdag 24 april 2018

Nieuw college Berg en Dal

De partijen CDA Berg en Dal, GroenLinks Berg en Dal, Groesbeekse Volkspartij (GVP) en Polderbreed hebben dinsdagavond het collegeprogramma en de portefeuilleverdeling (takenverdeling) bekend gemaakt en ondertekend. De vier partijen vormen de nieuwe coalitie in de gemeente Berg en Dal.

Online verkoop gestart Lokaal nieuws donderdag 12 april 2018

Online verkoop gestart

Vanaf dit moment kunt u uw inschrijving doen voor een optie op een van de 18 appartementen in het Havengebouw of een van de 13 Loodshuizen.

Vanaf dit moment kunt u uw inschrijving doen voor een optie op een van de 18 appartementen in het Havengebouw of een van de 13 Loodshuizen.

Klik hier om in te loggen zodat u het inschrijfformulier kunt invullen. Let op, u moet deze volledig invullen en uw inschrijving is pas compleet nadat u deze digitaal hebt ondertekend. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving per mail.

Heeft u nog geen account aangemaakt om in te loggen? Dan kunt u dat hier eenvoudig doen. Daarna kunt u het inschrijfformulier invullen.

Hoe het verder gaat nadat u zich hebt ingeschreven leest u hier.

Ingeschreven en nu? Lokaal nieuws donderdag 12 april 2018

Ingeschreven en nu?

U hebt zich online ingeschreven voor een optie op een appartement in het Havengebouw of een van de Loodshuizen.

U hebt zich online ingeschreven voor een optie op een appartement in het Havengebouw of een van de Loodshuizen.

Vanaf de start verkoopdag, 12 april 10.30 uur, kunnen geïnteresseerden aangeven naar welk appartement of woning de voorkeur uitgaat. Zo ontstaat er een optielijst waarop per appartement en woning, op datum en tijd van inschrijving, de namen van de 'optanten' wordt bijgehouden. De makelaar wijst op basis van de binnengekomen optieverzoeken die opties toe en behoudt zich alle rechten voor. De makelaar neemt vervolgens het initiatief om de optant uit te nodigen voor het verkoopgesprek.

In het verkoopgesprek dat daarop volgt, moet de optant beslissen of hij gebruik maakt van de optieweek. In deze optieweek moet de optant beslissen of hij overgaat tot definitieve koop of van de koop afziet.

Gaat de optant over tot koop dan maakt de makelaar het koop-aanneemovereenkomst op en wordt er een afspraak ingepland voor de ondertekening van het koop-aanneemovereenkomst. Ziet de optant ervan af, dan wordt de volgende optant op de lijst gebeld met de vraag of er nog interesse is. Is dit het geval, dan geldt de hierboven omschreven procedure ook voor deze optant.

De eerste verkoopgesprekken worden vóór 19 april door de makelaar ingepland. Indien u voor donderdag 19 april nog geen uitnodiging heeft ontvangen voor een verkoopgesprek dan komt u vooralsnog niet in aanmerking voor de koop van een woning.

Liefde voor interieur en mooie spullen Lokaal nieuws vrijdag 06 april 2018

Liefde voor interieur en mooie spullen

STUDIO 1347 kan je helpen bij het inrichten van je woning, door middel van een INTERIEURONTWERP. Na een kennismakingsgesprek bij jouw thuis maakt Ursula Knuman een plan op maat. Inclusief moodboard en lichtplan, zelfs een shoppinglist (hoe handig is dat). Ook het shoppen en af stylen kan je uit laten besteden aan STUDIO 1347
Ben jij toe aan een andere interieur? Schrijf je dan in en maak kans op die waardebon ter waarde van € 150,00 te besteden bij STUDIO 1347.

Klik hier om je in te schrijven en kans te maken.

Verkoopdocumentatie online Lokaal nieuws vrijdag 30 maart 2018

Verkoopdocumentatie online

U kunt nu via uw account de verkoopdocumentatie downloaden van de 18 appartementen in het Havengebouw en de 13 Loodshuizen. 

U kunt nu via uw account de verkoopdocumentatie downloaden van de 18 appartementen in het Havengebouw en de 13 Loodshuizen. Heeft u nog geen account maak er dan gauw een aan, dat kan hier heel eenvoudig.

Ook kunt u op de website een kijkje nemen in de beschikbaarheidsmodule. Voor Loodshuizen klik hier. Voor Havengebouw klik hier.

Hoe werkt zo'n beschikbaarheidsmodule? Klik bij bijvoorbeeld Havengebouw op een verdieping om deze te selecteren, ga vervolgens met uw muis over de plattegronden daaronder, zodat u de situering van de appartementen op die verdieping kunt zien. U ziet dan in een oogopslag beknopte informatie, zoals het bouwnummer, de status van het appartement, de grootte in m2 en de prijs. Door te klikken, verschijnt een pop up venster met meer detailinformatie.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden