WeideWald

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Doetinchem - Doetinchem
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen in WeideWald

In de groene woonbuurt WeideWald in Doetinchem komen naast het water van de Kapperskolk 41 koopwoningen en 32 huurwoningen voor starters, gezinnen en senioren. De architectuur sluit met onder meer groendaken en houten gevelbekleding aan op de Achterhoekse bossen, het ‘Wald’, en de groene ‘Weide’.

WeideWald bestaat uit 41 zeer duurzame koopwoningen. Er worden diverse woningtypes gerealiseerd: rij, hoek, twee-onder-één-kap-woningen en levensloopbestendige woningen. Smalle en groene straatprofielen gefocust op langzaam verkeer zorgen voor een rustige en veilige leefomgeving. Door aan te sluiten op de bestaande wandelpaden en deze uit te breiden met wandelroute ‘Hen en Weerum’, komen bewoners en omwonenden langs de diverse interessante landschappelijke plekken in de buurt. Het landschap in en rondom WeideWald wordt zo ingericht dat ontmoeting tussen de bewoners onderling maximaal gestimuleerd wordt. Mooie terrassen aan de boszijdes en tuinen aan de straatzijdes dragen bij aan het creëren van verbinding.

Meer informatie

Kenmerken

Project
WeideWald
Woningen
41 van 41 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Doetinchem.

Aanmelden